zully's FotoPage
"DHIA" means sinaran/cahaya...really hope HARIZ, HADIF n NUHA enlightens our life
By: zully sham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Jan-2010 06:52 Email | Share | | Bookmark
ice breaking!!!!!!

 
 
 
View all 6 photos...
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa

actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010



Wednesday, 15-Apr-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark
happy 5th. beday AHMAD DHIA HARIZ

kek spiderman abg hariz..tempah kat neber kak sue..sedap bangat
mama ayah hadif n nuha larik jap kat skul..kul 10.am
kami berlima...alhamdulillah
View all 8 photos...
Alhamdulillah..hari nih genap anak mama n ayah yang pertama nih..5 tahun..sekejapnya masa berlalu.....doa mama n ayah semoga abg hariz sihat selalu..panjang umur..murah rezeki..jadi anak yang baik..soleh..abang yang bertanggungjawab n semua yang baik2 saja..mama n ayah sayang sangat kat abg hariz, hadif n nuha....

no party..just cake cutting at school...abg hariz really excited with his cake...dia mula2 nak kek ben 10..kejap nak ultraman...end up spiderman!!!!..dah kata boy kan..so dia memang ler..tersangat..lasak...notty..suka main bola....dia duk mintak kat kami PS2...heheh..nanti ya tunggu besar....in the meantime main jalah..games kat pc ya..or mama's hp..hehheheh tapi..dia good boy..sometimes mama rasa terharu sangat...syukur kepada Allah dikurniakan anak yang baik,bijak,ceria,lovely macam hariz..we love you so much dear!!!!!!






Saturday, 14-Feb-2009 01:45 Email | Share | | Bookmark
CAMERON highlands here we come....hehehhe

on the way ke kuala kangsar
mama drive dari rumah till KK
peace...
View all 97 photos...
slam...heheh..pics taken masa kami ke perak..on 14 hb baru nih..bertolak dari rumah 8.30am..terus ke kuala kangsar visit bb baru sil..muhammad zharif iman...than lepas pekena nasik kerabu by mek..mek dtg all the way from kelantan untuk tngk cucu baru..kami gerak ke CH pulak..kunun2 nak ke penang..tapi cam tak tau nak pusing2 penang..hehheheh..so kami panjant bukit....n 3 dhias seronok bangat..dapat petik setoberi...mkn ice cream msia setoberi..n mama pulun beli sayur mayur sikit...kami tido semlalam ja kat cool point hotel tanah rata...n than balik kl semula...3 dhias are really happy....n no jln2 ya after this..kurus poket..dari pangkor ke tiara ke CH..hahha..dari januari ke februari.......bulan 5-6 baru kita jln2 lagik ya dear....hehhehehe..tapi mama utang aaa.entry kami ke teluk batik,pangkor island on CNY rituh..n tiara PD..last 2 weeks..hahahhaha.....















Wednesday, 11-Feb-2009 04:39 Email | Share | | Bookmark
green day!!!!

nuha..yg ceriaaaa
suka kemain..berbaju hijau
main bacak2..laksss
View all 8 photos...
pics taken pagi2 tadik..masa siap2 nak pi kerja...kebetulan nuha pakai green so sma theme ngan abg hariz..school uniform pun green..heheh..excited nuha pagi2..nih..even muka daa sikit asyammmmm...dah wangi..mandi siap...heheheh...n excited pakai selipar baru pink kaler...ayah dia belikan..sebab nuha suka sangat pakai selipar org besar..berangan sokmo anak dara nih... abg hadif tak mahu bergambar sebab dia tak apkai baju hijau..heheheh..takdalah..abg hadif pagi2..moody sikit lorrss..dia baring ja sambil minum susu.. .





Saturday, 31-Jan-2009 07:04 Email | Share | | Bookmark
nuha pi makan kenduri....

nuha yg tak tau
diam..sejak dapat kaki nih
baik punya port ya nuha..gerammm mama
View all 4 photos...
lama betul lah mama tak upload gambar2 3 dhias kan???bz ker mama??bz jugak..tapi lagi malas sebba fp sokmo ada rolem nak upload..cam nih aaa.."image uploading disabled temporarily due to maintenace.will be back shortly"..aparaaaaaaaaaaaaaaaaaa..ilang mood ja tau.....

my laling nuha ..dah satu tahun 2bulan..sat saja dah besaq.....she is cheeky, notty n manja sangat....kuat sangat merajuk ..n suka baling n rebahkan badan n kepala kat lantai ka dinding ka..kalau tak dapat apa2..peninggggggg mama aihh....gigi nuha dah 6 batang....dah pandai jalan..ngan lajunya..serupa nak berlarik dia....rambut maintain halus..hobi dia joget..hahhaha.pantang dengar music...iklan kat tv pun layanzz joget jugak...nuha tersangatlah manja dengan ayah..sakit pun nak ayah..tido malam ngan ayah..semua pun ayah...anak ayah sungguh...ada a few vocabs yg nuha dah bleh sebut...lile nak..mamam..ayah..bird...etc... ...dia faham ja semua arahan yg mama or mak pengasuh bagi..like.."mana kaki baby yg skait tuh??"..dan-dan dia kana tunjukkan kaki dia yg kena gigit nyamuk ka.semut ka..dia fahamlah mana kaki..mana tangan..mana pusat..mana perut semua..ehheeh..one more dia jenis pemurah..apa yg dia makan ke minum ka..nak share ngan org..mesti nak sua kat mulut mama n abg2..hehhehe..dia dah makan semua yg org besar makan..heheheh..dia suka kalau ada rasa pedas2..sikit..n kalau makan keropok or cekodok..nuha nak cicah sos okeh..n dia akan makan sos lebih banyak dari makannannyaa....hehehhehe




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net